Godkväll söndag

Vi lever trots besvikelse nummer 2 men mer om det imorgon.Ville bara lämna ett snabbt inlägg nu ikväll innan mobilen dör.

Sovgott för d ska jag göra nu

Mormor 75

Min älskade mormor blev 75 igår och på lördag ska hon återigen firas.Men då blir d på restauran, jag ser framemot d jättemycket för älskar thaimat o kinamat och det är just va vi ska äta då :) så här får ni en fräsch bild på min älskade mormor och hennes ögonsten som även är vår ögonsten såklart.
 
Ska passa på o sova nu tänkte jag godnatt💜
 
 

Redan November

Shit var tar tiden vägen?  Redan November månad och det är fortfarande väldigt milt ute.Här blir lite glest mellan inläggen, men ibland har jag ingen lust o skriva och ibland väldigt mkt.Men som ni vet så blev d ingen bebis denna gången men får testa igen en annan gång. Jobbat över idag för vi har haft en del att göra, nu sitter jag på bussen påväg hem o ska hämta hem vårt lilla busfrö. Har längtat efter henne sååå mkt o längtar tills den dagen kommer då vi ska få berätta för henne att hon ska bli storasyster. . Ikväll ska vi fira min mormor som blir 75 det ser jag framemot faktiskt..
 
Ha en härlig onsdag kväll...
 
 
 
 Jag älskar er