Ingen bebis denna gång

Idag fick Jag min mens som jag förväntade mig..Först brydde jag mig inte så mkt o tänkte ah bättre lycka nästa gång.Men under dagen som gått idag har jag blivit mer o mer ledsen för att det faktiskt inte funkade första gången.Men vi får ta in detta o åka dit igen när jag har ägglossning o hoppas på andra försöket.Idag har jag sett min älskling med sin systerdotter och då tänker man på det ännu mer.. Att man så gärna vill se sin kärlek med ett liv som vi tillsammans skapade men på ett annorlunda sätt.. Jag ser hur hon är med min dotter och det är helt underbart.. Och man vill ha det tillsammans...Jag vill va gravid till julafton och vill ha mitt mirakel barn nr 2.Men denna gången med min forever kärlek som betyder nåt så fruktansvärt mkt för mig.Har aldrig upplevt en sån stark kärlek och sån kemi från någon som jag gör från henne. .
 
Idag var vi på emporia o lunchade och drack gratis kaffe från dolce gusto och det kaffet är så himla gott..
 
Ha en trevlig lördag kväll
 
 
 
 

Denna eviga väntan

Godmorgon på er där ute! 
 
Torsdag morgon och jag sitter i sängen med en kopp te o kollar revenge.Jag har en sovandes hund under mitt täcke.Det är så jobbigt o bara behöva gå o vänta nu tills på lördag.Men känner på mig att vi nog kommer få åka till storken en gång till.Vilket jag helst inte vill eftersom man så gärna vill d ska gå på första försöket.Imorgon är jag o älsklingen vara lediga tillsammans och d ska bli så skönt.På kvällen blir d idol ostbricka levande ljus o funderar faktiskt på om vi ska ha lite kräftor oxå..
 
Annars blir helgen lugn och skön ut o äta med mina svärföräldrar på lördag och hoppas på en fika på söndag.Ikväll blir d jobb i 4,5 timme men va gör d när man är ledig imorgon som sagt.Dessutom är d även lön imorgon eller som jag kallar d bidrag.Det kommer in på kontot o d försvinner lika snabbt.Igår fick jag sorgligt nog lämna ifrån mig min dotter för hon skulle va hos sin pappa nu i en vecka. .
 
Ha en bra dag..
 
 
 
 
 

Torsdag kväll

Oj här har d ekat tomt ganska länge nu... Men har haft en del att göra nu sen sist jag skrev. Vi har hunnit besöka storkkliniken igen så nu håller vi klart alla tummar o tår att d tar sig.Efter vårt besök där åt vi vara en pölse och sedan in på tivolit för att njuta av halloween temat dem kör nu..Gick några rundor sen slutade det med att vi åt vars en fläskestek hamburgare.Vi tog tåget hem vid 15 sen var d iväg direkt när vi kom hem för att köpa present till Carro som faktiskt fyller år idag. Lite godis blev d oxå till idol på kvällen.I lördags var vi på stort 80 och 90 tals fest på malmö arena med live artister som scooter, vengaboys, dr bombay o många fler. . 3 timmars dans o musik o vi var nyktra dessutom så d var jätteskönt o komma hem normal tid o slippa ta taxi.Söndags kom älsklingens föräldrar så lite fika blev d o vi berättade om vårt nya projekt som vi ska starta upp tänkte vi.Min vackra ängel har kommit hem till oss som nu sover så gott i sin säng.
 
Imorgon för 1 år sen var en väldigt jobbig tid jag hade i 2 veckor. . Jag skulle nämligen åka på semester med min mamma pappa bror o mormor o dottern.. Älsklingen var här hemma för vi hade bokat resan innan vi träffades.Så det blev många tårar som rann ner från våra kinder när vi sa hejdå i trappen. Och d kommer jag aldrig mer tillåta att vi ska åka var för sig. .
 
Bjuder på bilder från helgen som varit