Torsdag kväll

Oj här har d ekat tomt ganska länge nu... Men har haft en del att göra nu sen sist jag skrev. Vi har hunnit besöka storkkliniken igen så nu håller vi klart alla tummar o tår att d tar sig.Efter vårt besök där åt vi vara en pölse och sedan in på tivolit för att njuta av halloween temat dem kör nu..Gick några rundor sen slutade det med att vi åt vars en fläskestek hamburgare.Vi tog tåget hem vid 15 sen var d iväg direkt när vi kom hem för att köpa present till Carro som faktiskt fyller år idag. Lite godis blev d oxå till idol på kvällen.I lördags var vi på stort 80 och 90 tals fest på malmö arena med live artister som scooter, vengaboys, dr bombay o många fler. . 3 timmars dans o musik o vi var nyktra dessutom så d var jätteskönt o komma hem normal tid o slippa ta taxi.Söndags kom älsklingens föräldrar så lite fika blev d o vi berättade om vårt nya projekt som vi ska starta upp tänkte vi.Min vackra ängel har kommit hem till oss som nu sover så gott i sin säng.
 
Imorgon för 1 år sen var en väldigt jobbig tid jag hade i 2 veckor. . Jag skulle nämligen åka på semester med min mamma pappa bror o mormor o dottern.. Älsklingen var här hemma för vi hade bokat resan innan vi träffades.Så det blev många tårar som rann ner från våra kinder när vi sa hejdå i trappen. Och d kommer jag aldrig mer tillåta att vi ska åka var för sig. .
 
Bjuder på bilder från helgen som varit
 
 
 

Kommentarer:

1 ♥ Sojka ♥:

Tack för förtroendet! :)

2 Sussi:

Ja göör det. Nej, men man kan gott späda ut det med vatten, Då blir det ju även mer volym. Men nej, annars hade jag ingen annan vätska i än det som kom från frukterna/grönsakerna.

Kommentera här: